Keukens

” Niets is standaard. Wij combineren Brabantse gemoedelijkheid met perfect vakwerk en een doordacht design.”

Slow living in uw droomkeuken

Ons dagelijks leven vliegt aan ons voorbij. Alles lijkt sneller, beter, efficiënter en goedkoper te moeten, waardoor we vaak vergeten rust te nemen. Als reactie op dit haastige leven is “slow living” ontstaan. Een woontrend die niet alleen staat voor een rustiger leven, maar ook een bewuster leven. Bewuste keuzes waarbij we nadenken over onze tijd, de natuur en de omgeving om ons heen.

Maar ook over ons interieur en dan in het bijzonder over het hart van onze woning, de keuken. De keuken is namelijk al lang geen plek meer waar we enkel koken.Het is een plek waar het dagelijks leven samenkomt en waarin iedereen zicht thuis voelt.

Bij het ontwerpen en produceren van uw keuken combineren wij functionaliteit, de ruimte en onze creativiteit met uw wensen. Zo zorgen wij ervoor dat uw keuken en de daarbij behorende apparaten naadloos passen in uw levensstijl.

contact

Ontwerp, productie en montage

Van een idee tot de realisatie van uw droominterieur, wij helpen u tijdens het hele traject. Alles begint bij een eerste gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt en wij onze eerste ideeën hierop los laten. Dit werken wij vervolgens uit in een ontwerp, eventueel met een 3D – plan, zodat u een goed beeld heeft van uw nieuwe interieur.

Na uw akkoord gaat alles in productie. Onze werkvoorbereiders werken het ontwerp uit tot technische tekeningen en zorgen ervoor dat alle producten op tijd binnen zijn voor de productie. Al onze interieurs worden met de hand geproduceerd in onze werkplaats in Bergeijk. Doordat wij alles zelf produceren kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

Zodra de productie van uw maatwerk interieur klaar is komen onze buitendienst medewerkers bij u langs om alles te monteren. Ook zij zijn allemaal bij ons in dienst en absolute professionals in hun vak. Zo kunnen zij bij verrassingen, zoals bijvoorbeeld een scheve muur of  een stuclijst op het plafond, snel reageren en ervoor zorgen dat het project ook echt opmaat wordt opgeleverd.

contact
projecten

Het begint met een eerste idee

” Een idee dat kan leiden tot oneindig veel mogelijkheden. Een ambacht, een prestige. Om iets simpels, net dat beetje extra’s te geven. Om de perfecte lijn op precies de juiste plaats te zetten”

projecten

Een greep uit onze projecten

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Meer projecten bekijken?

Benieuwd naar wat welke projecten wij onlangs nog meer hebben gerealiseerd?
Klik dan direct op de button en bekijk meer maatwerk interieurprojecten.