Keukens

” Even niet haasten, maar gaan zitten en luisteren naar elkaars verhalen. “

Het hart van je huis

Even niet haasten
Brabantse gemoedelijkheid is hip! We noemen het nu alleen ‘slow living’, een woontrend die tot ver buiten onze provincie aanslaat. De term staat voor een bewuste keuze om te genieten van elkaar en al het moois wat het leven te bieden heeft. Samen eten met familie en vrienden is daarmee onlosmakelijk verbonden. Even niet haasten maar gaan zitten en luisteren naar elkaars verhalen. De keuken is daarmee misschien wel de belangrijkste ruimte in onze woning geworden, als het kloppende hart waar iedereen samenkomt.

Ons succesrecept voor jouw droomkeuken
Bij het ontwerpen van een keuken luisteren we eerst goed naar jouw smaak. Dan onderzoeken we de mogelijkheden die de ruimte biedt. Vervolgens stellen we het recept samen waarbij we onze product- en vakkennis combineren met een snufje creativiteit. Het plan wordt (eventueel in 3D) nauwkeurig uitgewerkt, zodat je een goed beeld krijgt en alvast van je nieuwe keuken kunt proeven.

Van alle gemakken voorzien

Uitgekookte apparatuur
Ben je geen keukenprinses of -prins? Dat dacht je maar. Tegenwoordig is er een scala aan slimme, makkelijk te bedienen apparaten die het koken een stuk eenvoudiger maken. Hans Kwinten Interieurprojecten werkt samen met leveranciers van A-merken, zodat je verzekerd bent van hoogwaardige inbouwapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan koken met stoom (waardoor de gerechten mooier blijven van kleur, smaak en structuur) en het sous-vide koken.

Nieuwste snufjes
Wij kennen alle nieuwe snufjes en lichten je graag voor! Voor een juiste indeling houden we vooral rekening met het uitzicht, de keuken richten we daarom liefst naar buiten. Wanneer er de mogelijkheid is voor een kookeiland, adviseren we vaak een kookplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging. Lekker vrij en je staat in de frisse lucht te kokkerellen.

Een greep uit onze projecten

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Meer projecten bekijken?

Benieuwd naar welke projecten wij onlangs nog meer hebben gerealiseerd?
Klik dan direct op de button en bekijk meer maatwerk interieurprojecten.