Woonkamer

“Het waarmaken van jouw droominterieur is onze passie”

(Onge)woonkamer

Our house
‘Our house is a very, very, very fine house…’. Ken je dat liedje nog? Het stamt al uit 1970 maar wordt nog steeds gedraaid. Misschien omdat het zo goed verwoordt hoe heerlijk het is om een gezellig, warm huis te hebben. Helemaal in ons kikkerlandje, waar er gemiddeld gedurende 7% van de tijd neerslag valt in de vorm van regen, sneeuw, ijzel of hagel. Kom lekker binnen, trek je jas uit en berg je sleutels op. Thuis schud je de dag van je af. Je kijkt tevreden om je heen want jouw woonkamer is precies geworden zoals je voor ogen had. Het ontwerpen en waarmaken van jouw droominterieur is onze passie. Een vak waar we trots op zijn, met een reputatie die we graag hoog houden.

projecten

Het begint met een eerste idee

” Een idee dat kan leiden tot oneindig veel mogelijkheden. Een ambacht, een prestige. Om iets simpels, net dat beetje extra’s te geven. Om de perfecte lijn op precies de juiste plaats te zetten”

projecten

Een greep uit onze projecten

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.