Om heel lang te kunnen genieten van de hoogwaardige apparatuur waarmee wij werken, is periodiek onderhoud vereist. Hierbij een overzicht van de beste producten die daarvoor door onze leveranciers ontwikkeld zijn. Neem gerust contact met ons op als je advies nodig hebt.

In de webshop van Miele vind je veel producten voor het onderhoud van inbouwapparatuur, zoals antibacteriële reinigingsdoekjes, ontkalkingstabletten, schraapstaalmesjes, siliconenvet, enzovoorts. Miele biedt gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 39,95.

Naast onderhoudsproducten zijn er in de webshop van BORA ook nieuwe koolfilters te vinden. Bovendien biedt de Bora-shop accessoires, zoals een nieuwe kleur instroomsproeier van BORA Pure of een speciale BORA inductie-wok.

De uitgebreide webshop van Siemens biedt een overzicht van onderhouds- en reinigingsproducten plus een hoop extra accessoires voor je apparatuur.

In de uitgebreide webshop van Gaggenau vindt u veel onderhoudsproducten én accessoires om optimaal te kunnen genieten. Van een draaispit voor het maken van een heerlijke rollade tot aan reinigingssprays. Alles is online te bestellen.

Kranen van Quooker hebben regelmatig onderhoud nodig. In de webshop vind je daarvoor een volledige set of losse producten. Voor de Quooker Cube zijn er waterfilters en nieuwe CO₂-cilinders.

Het is belangrijk om vlekken op het werkblad van je keuken meteen te verwijderen. Voer daarnaast periodiek onderhoud uit. In de webshop van Kemie vind je vlekstops, kleurverdiepers en onderhoudssets voor iedere type werkblad.

Inbouwapparatuur van Atag onderhoud je veilig met de producten die speciaal voor deze apparatuur zijn ontwikkeld. Via de webshop van Atag bestel je speciale reinigings- en onderhoudsproducten voor onder andere kookplaten, ovens, grills en koffiezetapparaten.

Alles wat je nodig hebt voor de afzuigkap of bladafzuiging (vetfilters, recirculatie accessoires en nog veel meer) vind je in de webshop van Novy. Bestel je online dan wordt het meestal gratis thuisbezorgd.

Nieuwe koolstoffilters voor in de afzuigkap of reinigingsvloeistof voor het koffiezetapparaat; Boretti heeft een uitgebreide webshop met onderhoudsproducten en accessoires.

Met de reinigings- en onderhoudsartikelen van NEFF houd je NEFF apparaten in de beste conditie. Bekijk het volledige assortiment in de webshop.

Zorg goed voor je Bosch inbouwapparatuur met de juiste reinigings- en onderhoudsmiddelen. In de webshop van Bosch vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen blijven genieten van je apparaten.