Onderhoudsproducten

Wij werken met hoogwaardige producten. Deze producten hebben ook periodiek onderhoud nodig zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Veel leveranciers hebben speciale onderhoudsproducten ontwikkeld zodat u zeker weet dat uw producten het beste onderhoud krijgen.

Miele

In de webshop van Miele vindt u veel producten voor het onderhoud van uw inbouwapparatuur. Van antibacteriële reinigingsdoekjes tot ontkalkingstabletten en van schraapstaalmesjes tot aan siliconenvet. Miele biedt gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 39,95.

BORA

Naast onderhoudsproducten vindt u in de webshop van BORA ook nieuwe koolfilters en andere accessoires zoals bijvoorbeeld een nieuwe kleur voor uw instroomsproeier van uw BORA Pure of een speciale BORA inductiewokpan.

Quooker

Iedere kraan van Quooker heeft regelmatig onderhoud nodig. In de webshop vindt u volledige onderhoudsset of losse producten om uw kraan goed te onderhouden. Heeft u een Quooker Cube dan vindt u hier ook de waterfilters en nieuwe CO₂-cilinders.

Kemie

Het werkblad in uw keuken wordt de hele dag door gebruikt, van het ontbijt tot aan het inschenken van een goed glas wijn. Daarom is het belangrijk om periodiek onderhoud uit te voeren en bij vlekken direct schoon te kunnen maken. In de webshop van Kemie vindt u vlekstops, kleurverdiepers en onderhoudssets voor iedere type werkblad.

Siemens

Siemens heeft naast een breed scala aan hoogwaardige producten ook een ontzettend uitgebreide webshop. In de webshop vindt u voor alle apparaten onderhouds- en reinigingsproducten én een hoop accessoires zodat u nog meer kunt genieten van uw apparatuur.

Novy

In de webshop van Novy vindt u alles wat u nodig heeft voor uw afzuigkap of bladafzuiging. Vetfilters, recirculatie accessoires en nog veel meer is online te bestellen en wordt meestal gratis thuisbezorgd.

Atag

Uw inbouwapparatuur van Atag onderhoudt u het beste met de onderhoudsproducten die speciaal voor deze apparatuur zijn ontwikkeld. Zo zijn via de webshop van Atag speciale reinigings- en onderhoudsproducten te onder andere kookplaten, ovens, grills en koffiezetapparaten.

NEFF

Met de reinigings- en onderhoudsartikelen van NEFF houdt u uw NEFF apparaten is de beste conditie. Bekijk het volledige assortiment in de webshop van NEFF.

Boretti

Boretti heeft een heel uitgebreide webshop met onderhoudsproducten en accessoires. Zo vindt u er bijvoorbeeld nieuwe koolstoffilters voor in uw afzuigkap en reinigingsproducten voor uw koffiezetapparaat.

Bosch

Zorg goed voor uw Bosch inbouwapparatuur met de juiste reinigings- en onderhoudsmiddelen. In de webshop van Bosch vindt u alles wat u nodig heeft om onafgebroken te genieten van uw apparaten.

Vragen?

Komt u er niet uit? Geen probleem, wij helpen u graag.