Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd. Of het nu gaat om kleding, het speelgoed van de kinderen of spullen die u maar eens per jaar nodig heeft. Het is prettig als u ze goed kunt opbergen in een inbouwkast of kastenwand. Voor elke ruimte in huis vinden wij een passende opbergoplossing die naadloos aansluit op uw wensen en die optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden die de ruimte biedt.

Samen inventariseren we waar de behoefte ligt. Droomt u van een prachtige walk in closet met verlichting, een stevige inbouwkast voor speelgoed, of een plek waar u een kostbare verzameling mooi kunt presenteren? Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag met een passend ontwerp.

We kijken hierbij naar functionaliteit en uitstraling en houden rekening met de lichtinval in de ruimte. We werken dit ontwerp tot in de puntjes uit en als u helemaal tevreden bent starten we met de productie in onze eigen werkplaats. Onze eigen monteurs komen de kast vervolgens bij u thuis monteren.

Het succes van een organisatie valt of staat met de medewerkers. Hans Kwinten Interieurprojecten bestaat uit een team met hart voor de zaak, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Dat er naast hard werken ook ruimte bestaat voor gezelligheid en we een fijne band hebben met elkaar.

Laat u inspireren door de kastenwanden en inbouwkasten die we reeds voor onze klanten hebben gerealiseerd. We vinden het belangrijk om te laten zien dat een praktische oplossing perfect kan worden vormgegeven in een smaakvol ontwerp dat naadloos aansluit op de rest van de inrichting.