Kasten

” Schep ruimte in meer dan alleen je huis. “

Opgeruimd staat netjes

Een vaste plek
Opruimgoeroe Marie Kondo gelooft dat levensgeluk daadwerkelijk beïnvloed wordt door een gestructureerd huis. Ben je van nature een opgeruimd mens, maar stuit je desondanks vaak op een hoop spullen die in de weg staan? Zijn er in jouw woning allerlei grote en kleine kasten die steeds opnieuw uitpuilen? Misschien ben je dan wel toe aan een maatwerk oplossing. Het woord opgeruimd zegt het al: ruimte. Geef je dingen een vaste plek, dan schept dat ruimte in meer dan alleen je huis.

Dat stukje onder de trap
Investeren in maatwerk kasten(wanden) loont, omdat je elke onbenutte hoek in huis kunt gebruiken. Schuine wanden, dat stukje onder een trap of die plek op zolder waar de kerstspullen opgestapeld staan; alles kan omgebouwd worden tot een overzichtelijke opbergplek om je spullen in te rangschikken en netjes te bewaren. Waardoor je ze telkens weer gemakkelijk terugvindt. En heel eerlijk: dat scheelt een boel irritatie en tijd!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Alles uit de kast
Wij inventariseren samen met jou waar de grootste behoefte aan is. Een prachtige walk in closet (met automatische verlichting en soepele lades) voor je kleding? Een bergplek waarin je kostbare verzameling ook mooi gepresenteerd wordt? Een robuuste opbergmogelijkheid (met veilige grepen) voor het speelgoed van de kinderen? Geen probleem, wij halen alles uit de kast voor jouw kast!

Een greep uit onze projecten

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.