Badkamer

“Om de luxe van schoonheid mogelijk te kunnen maken, zorgen we met ons maatwerk voor perfectie tot in de kleinste details.”

Een privé oase

Wellness thuis
Onze grootouders gaven het als wijze levensles: rust, reinheid en regelmaat. Eigenlijk was die tip zo gek nog niet. Even ontsnappen aan het alledaagse leven en je terugtrekken in de beslotenheid van een mooie badkamer draagt bij aan een gezond leven. Ben je een echte wellness-fan, gun jezelf dan een (bubbel)bad, misschien zelfs met een sauna. Stap in het dampende water en ontspan. Mooie muziek, geurkaarsen of een mooi tijdschrift erbij. Zie je het al voor je?

Een warm bad
Wanneer je bij Hans Kwinten Interieurprojecten komt met je plannen over een nieuwe badkamer, stap je meteen al in een warm bad. Wij luisteren goed naar je ideeën en bespreken de ideale mogelijkheden voor jouw gezinssituatie en beschikbare ruimte(s). Daarna werken we nauwkeurig een plan voor je uit, indien gewenst zelfs driedimensionaal, zodat je je alvast kunt verheugen op het eindresultaat.

Douchen in doordacht design

Ook op het gebied van sanitair, vloer- en wand-tegels werkt Hans Kwinten Interieurprojecten samen met leveranciers van A-merken, zodat je verzekerd bent van degelijke techniek en doordacht design. Om de luxe van schoonheid mogelijk te kunnen maken, zorgen we met ons maatwerk voor perfectie tot in de kleinste details.

Een greep uit onze projecten

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.