De badkamer is een ruimte in huis om heerlijk tot rust te komen. Een stijlvolle badkamer die van alle gemakken is voorzien draagt bij aan een gezond leven. Het is een ruimte waar u de wellnessbeleving thuis ervaart, precies op de manier die u wenst. Wij kunnen deze luxe voor u realiseren. Met de beste materialen en nieuwste technieken zorgen wij voor de optimale inrichting van uw droombadkamer.

Voor het ontwerp van uw nieuwe badkamer gaan we altijd uit van uw smaak, wensen en behoeften. Daarnaast kijken we heel goed naar de ruimte en de mogelijkheden die deze biedt. Zo komen we tot een ontwerp dat hier naadloos op aansluit en met alle factoren rekening houdt. Dit ontwerp werken we vervolgens tot in de puntjes uit, zodat u een goed beeld krijgt van het te verwachten resultaat.

Voor het sanitair en de tegels werken we samen met betrouwbare partners die de beste kwaliteit leveren. Alle houten elementen voor uw badkamer kunnen wij zelf maken. Deze produceren wij in onze eigen werkplaats en monteren we vervolgens bij u thuis.

Perfectie zit hem volgens ons in ieder detail. Alleen wanneer alles klopt ervaart u dat ultieme gevoel van schoonheid en luxe. Vanuit onze expertise en ervaring begeleiden we u daarom goed bij de keuze voor vloer- en wandtegels. We werken bovendien samen met leveranciers van A-merken, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Op ieder project dat we afronden zijn we trots. Hieronder inspireren we u met een selectie van door Kwinten Interieurprojecten gerealiseerde badkamers. Stuk voor stuk zijn dit badkamers die volgens de wensen van de klant tot in detail zijn uitgewerkt en de mogelijkheden van de ruimte optimaal benutten.