De slaapkamer is de eerste ruimte die u ziet wanneer u ’s morgens uw ogen opent. Het is een ruimte om tot rust te komen en te ontspannen, waar spullen een nette opbergplek verdienen en waar een relaxte sfeer hangt. Hoe ziet uw ideale slaapkamer eruit? Wij denken graag met u mee en realiseren op basis van uw wensen de sfeervolle en unieke slaapkamerinrichting waar u van droomt.

Een slaapkamer is een veelzijdige ruimte die daardoor aan verschillende eisen moet voldoen. Het is belangrijk dat er voldoende ruimte is om kleding en accessoires op te bergen, u moet er zich kunnen ontspannen en u wilt verzekerd zijn van een heerlijke nachtrust. Of het nu gaat om de grote meubels of de kleinste details: wij weten waar we rekening mee moeten houden bij het ontwerpen van een slaapkamerinterieur.

Het succes van een organisatie valt of staat met de medewerkers. Hans Kwinten Interieurprojecten bestaat uit een team met hart voor de zaak, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Dat er naast hard werken ook ruimte bestaat voor gezelligheid en we een fijne band hebben met elkaar.

Bekijk hieronder een selectie van de door Kwinten Interieurprojecten ontworpen slaapkamers. Ieder ontwerp is afgestemd op de mogelijkheden van de ruimte en de wensen van de klant. Bovendien werken wij werken volgens de nieuwste technieken en met de beste materialen.