Slaapkamer

” De eerste ruimte die je ziet als je ’s morgens je ogen opent.”

De kamer van je dromen

Alles behalve slaapverwekkend
Dat een slaapkamer voor meer dienst doet dan alleen slapen, hoeven we jou niet te vertellen. In de slaapkamer deel je intimiteit, vind je geborgenheid en rust. Het is de eerste ruimte die je ziet wanneer je ’s morgens je ogen opent. Daarom hoeft het interieur van dit vertrek alles behalve slaapverwekkend te zijn! Een fijne, relaxte sfeer, misschien met een snufje hotel-chique-gevoel en voldoende bergruimte. Heerlijk om opgeruimd ‘welterusten’ te kunnen zeggen wanneer je ’s avonds het licht uitdoet.

Rust
De basis van een slaapkamer wordt gekenmerkt door rust. Die creëren we in ons plan door verschillende facetten. Ten eerste een slimme besteding van de ruimte, zodat die optimaal benut wordt. Sfeervolle verlichting is ook belangrijk, evenals een smaakvolle kleurencombinatie. Daarnaast zoals gezegd voldoende ruimte om kleding en accessoires in op te bergen. Er zijn maar weinig mensen die het romantisch vinden om te struikelen over de schoenen van hun partner…

Buckingham Palace

Luxueus, stoer, hip, sexy, minimalistisch of juist super romantisch; hoe droom jij over jouw slaapkamer? Buckingham Palace schijnt 240 slaapkamers te hebben, jullie huis heeft er waarschijnlijk ook meerdere. Wie slapen er in die kamers en wat zijn hun wensen? Wij vinden het geweldig om jouw smaak of die van de kinderen om te zetten in kamer(s) om daadwerkelijk bij weg te dromen.

Een greep uit onze projecten

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Meer projecten bekijken?

Benieuwd naar welke projecten wij onlangs nog meer hebben gerealiseerd?
Klik dan direct op de button en bekijk meer maatwerk interieurprojecten.