Dat een slaapkamer voor meer dienst doet dan alleen slapen, hoeven we jou niet te vertellen. In de slaapkamer deel je intimiteit, vind je geborgenheid en rust. Het is de eerste ruimte die je ziet wanneer je ’s morgens je ogen opent. Daarom hoeft het interieur van dit vertrek alles behalve slaapverwekkend te zijn! Een fijne, relaxte sfeer, misschien met een snufje hotel-chique-gevoel en voldoende bergruimte. Heerlijk om opgeruimd ‘welterusten’ te kunnen zeggen wanneer je ’s avonds het licht uitdoet.

De basis van een slaapkamer wordt gekenmerkt door rust. Die creëren we in ons plan door verschillende facetten. Ten eerste een slimme besteding van de ruimte, zodat die optimaal benut wordt. Sfeervolle verlichting is ook belangrijk, evenals een smaakvolle kleurencombinatie. Daarnaast zoals gezegd voldoende ruimte om kleding en accessoires in op te bergen. Er zijn maar weinig mensen die het romantisch vinden om te struikelen over de schoenen van hun partner…

Het succes van een organisatie valt of staat met de medewerkers. Hans Kwinten Interieurprojecten bestaat uit een team met hart voor de zaak, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Dat er naast hard werken ook ruimte bestaat voor gezelligheid en we een fijne band hebben met elkaar.

We omarmen innovatie en investeren steeds in nieuwe technologieën. Tegelijk zijn we trots op onze ambachtelijke skills, die het puntje op de i zetten. Ieder meubelstuk dat de werkplaats verlaat wordt uiteindelijk met de hand vervaardigd. Om een project tot in detail uit te kunnen voeren, werken we samen met betrouwbare partners. Dat zorgt meteen voor kennisdeling; we leren van elkaars expertise en blijven op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.