De royale leefkeuken vormt het kloppend hart van deze villa. Een bijzonder en unieke keuken waarin de creativiteit van onze ontwerpers en vakmanschap van onze interieurbouwers centraal staan. Alles klopt bij deze keuken, denk bijvoorbeeld aan de zicht- en looplijnen en de functionele indeling.

We omarmen innovatie en investeren steeds in nieuwe technologieën. Tegelijk zijn we trots op onze ambachtelijke skills, die het puntje op de i zetten. Ieder meubelstuk dat de werkplaats verlaat wordt uiteindelijk met de hand vervaardigd. Om een project tot in detail uit te kunnen voeren, werken we samen met betrouwbare partners. Dat zorgt meteen voor kennisdeling; we leren van elkaars expertise en blijven op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Het succes van een organisatie valt of staat met de medewerkers. Hans Kwinten Interieurprojecten bestaat uit een team met hart voor de zaak, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Dat er naast hard werken ook ruimte bestaat voor gezelligheid en we een fijne band hebben met elkaar.