Totaal projecten

” Niets is standaard. Wij combineren Brabantse gemoedelijkheid met perfect vakwerk en een doordacht design. “

Design is ambacht

Totaalconcept
Hans Kwinten Interieurprojecten werkt samen met betrouwbare partners die specialist zijn op hun vakgebied, zoals stoffering, betegeling, verlichting, loodgieters-, stuc- en schilderwerk. Dankzij onze jarenlange samenwerking hebben we vaak aan een half woord genoeg; onze partners begrijpen exact hoe wij te werk gaan en vice versa. Voor jou als klant vormen wij het centrale aanspreekpunt en staan we garant staan voor een perfecte aflevering van het totaalconcept.

Ontwerp, productie en montage
Samen met jou leggen we het gehele traject af; van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie. Dat gaat zo in zijn werk: nadat je jouw definitieve akkoord over het interieurplan hebt bevestigd, wordt je bestelling opgenomen in onze planning. Dan start de productie binnenshuis, in onze werkplaats in Bergeijk. Vervolgens komt het team van Hans Kwinten Interieurprojecten bij je langs om alles monteren. We hebben alleen professionals in dienst! Stel dat we ondanks alle voorzorg toch op een verrassing stuiten, dan zorgen we snel en adequaat voor een oplossing.

projecten

Het begint met een eerste idee

” Een idee dat kan leiden tot oneindig veel mogelijkheden. Een ambacht, een prestige. Om iets simpels, net dat beetje extra’s te geven. Om de perfecte lijn op precies de juiste plaats te zetten”

projecten

We omarmen innovatie en investeren steeds in nieuwe technologieën. Tegelijk zijn we trots op onze ambachtelijke skills, die het puntje op de i van Hans Kwinten Interieurprojecten vormen. Ieder meubelstuk dat de werkplaats verlaat wordt uiteindelijk met de hand vervaardigd. Om een project tot in detail uit te kunnen voeren, werken we samen met betrouwbare partners. Dat zorgt meteen voor kennisdeling; we leren van elkaars expertise en blijven op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.