Toe aan een compleet nieuw interieur? Onze ervaren ontwerpers verzorgen een prachtige, compleet nieuwe inrichting die nauwkeurig is afgestemd op uw woning en wensen. Het resultaat is een interieur waarin alles klopt: van de grote elementen tot de kleinste details. Wij denken graag met u mee om uiteindelijk het droominterieur te realiseren waar u vele jaren plezier van heeft.

We nemen alle tijd om uw interieurwensen te bespreken. Samen met u brengen we in kaart om welke ruimtes het gaat en waar we in het ontwerp rekening mee moeten houden. Hieruit volgt een eerste ontwerp, dat we vervolgens finetunen tot u helemaal tevreden bent. Als het ontwerp definitief is, starten we met de productie in onze eigen werkplaats. Ons team van professionals komt vervolgens alles bij u thuis monteren. Zo waarborgen we de kwaliteit en weten we zeker dat alles volgens planning verloopt.

Voor de interieurelementen die wij niet zelf produceren werken wij samen met betrouwbare partners die specialist zijn binnen hun vakgebied. Denk hierbij aan stoffering, betegeling, verlichting en stuc- en schilderwerk. Onze jarenlange samenwerking zorgt ervoor dat wij vaak aan een half woord genoeg hebben. Onze partners weten hoe wij te werk gaan en andersom. Voor u blijven wij altijd het centrale aanspraakpunt. Wij zorgen voor een perfecte aflevering van het totaalproject.

Het succes van een organisatie valt of staat met de medewerkers. Hans Kwinten Interieurprojecten bestaat uit een team met hart voor de zaak, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Dat er naast hard werken ook ruimte bestaat voor gezelligheid en we een fijne band hebben met elkaar.

Ter inspiratie vindt u hieronder een selectie van door ons gerealiseerde totaalprojecten. Complete interieurs die tot in de kleinste details aansluiten op de wensen van de klant en elk een unieke inrichting, stijl en sfeer hebben.