Klanten dolgelukkig maken met hun droominterieur is waar we het voor doen. Dat wat u in uw hoofd heeft, vertalen wij naar een stijlvol ontwerp en realiseerbaar project. Onze passie voor interieurontwerp en creativiteit zijn hierbij natuurlijk onmisbaar. Daarnaast staan een persoonlijke benadering, toegankelijkheid en bereikbaarheid bij ons hoog in het vaandel. U kunt ons altijd bereiken voor vragen of advies.

De geschiedenis van Kwinten Interieurprojecten gaat terug tot het jaar 1990, als oprichter Hans Kwinten in zijn eigen keuken start met het ontwerpen en maken van maatwerkmeubels. In de jaren die volgen neemt dit steeds serieuzere vormen aan en inmiddels is Kwinten Interieurprojecten uitgegroeid tot een volwaardige organisatie en een bekende naam in de regio en ver daarbuiten.

In 2022 heeft Hans het bedrijf vol trots overgedragen aan zijn zoon Jochem Kwinten en schoondochter Kelly Theuws. De creatieve kracht van ontwerpster Kelly vormt samen met de zakelijke knowhow van Jochem een gouden combinatie voor de toekomst.