Ieder detail klopt in het interieur van deze stadsvilla. Van de imposante roomdivider tot aan het marmeren werkblad in de keuken, alles vormt één geheel. 

Ieder meubelstuk dat de werkplaats verlaat wordt uiteindelijk met de hand vervaardigd. Om een project tot in detail uit te kunnen voeren, werken we samen met betrouwbare partners. Dat zorgt meteen voor kennisdeling; we leren van elkaars expertise en blijven op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Om tot jullie droominterieur te komen leggen wij een heel traject af. De eerste stap is een kennismaking in onze showroom waar onze ontwerpers direct beginnen met de eerste schetsen. Deze schetsen worden samen met jullie geoptimaliseerd tot wij het juiste ontwerp hebben gevonden.

Werken jullie samen met een architect of ontwerper? Dat is voor ons geen probleem, neem ze gerust mee tijdens de gesprekken. Na het definitieve ontwerp start de productie in onze werkplaats en komen onze monteurs alles zelf monteren. Zo weten we zeker dat alles van de hoogste kwaliteit is.