Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een ervaren interieurbouwer die ons team komt versterken! Heb jij oog voor details, werk je graag met hoogwaardige materialen én vind je het gaaf om te werken aan luxe maatwerkkeukens en interieurs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met een enthousiast team van ongeveer 20 medewerkers werken wij dagelijks aan bijzondere interieurprojecten. Alle maatwerkkeukens en meubels worden door ons team ontworpen en in onze werkplaats in Bergeijk geproduceerd. Zo is elk interieur uniek én van de hoogste kwaliteit.

De laatste jaren zijn wij zo hard gegroeid dat onze huidige locatie te klein is geworden. Om ook de komende jaren door te kunnen blijven groeien zijn wij momenteel druk bezig met het bouwen van ons droompand op de Waterlaat in Bergeijk. Als alles volgens plan verloopt kunnen wij medio juni 2024 gaan verhuizen naar onze nieuwe locatie. Zo zijn wij klaar voor de toekomst!

Als ervaren interieurbouwer speel je een zeer belangrijke rol binnen ons bedrijf. Van een ervaren kracht zoals jij wordt verwacht dat je mee het voortouw neemt. Binnen ons bedrijf is het mogelijk om als interieurbouwer zowel betrokken te zijn bij de productie in de werkplaats als bij de montage op locatie.

Gaat jouw voorkeur, om wat voor reden dan ook, toch liever uit naar alleen de productie in de werkplaats of uitsluitend monteren op locatie? Dat is uiteraard geen probleem.

Bovendien is het een uitdagende baan want ieder project is uniek. Zo blijft het lekker afwisselend en is geen één dag hetzelfde. Wij zorgen voor de beste materialen, zodat jij je beste werk kunt leveren.

– Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
– Passie voor vakwerk van hoge kwaliteit;
– Een scherp oog voor details;
– Technisch inzicht en je denkt in oplossingen;
– Je werkt graag samen met collega’s;
– In het bezit van een rijbewijs – B;

Heb je misschien wat minder ervaring, maar ben je wél gemotiveerd en leergierig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Want ervaring kun je opdoen, maar de passie voor het vak zit in je. Bij Kwinten Interieurprojecten krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en wij denken graag met je mee.

– Uitdagende afwisselende baan;
– Een goed salaris met 8% vakantiegeld;
– Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Gunstige pensioenregeling, dus geen zorgen over later;
– 24 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
– Professionele bedrijfskleding en PBM’s, zodat je comfortabel en veilig kunt werken;
– Leuke collega’s en een prettige werksfeer;
– Vanaf Q2 2024 een gloednieuw bedrijfspand van zo’n 1.700 m2.

Kort samengevat, wij bieden je een mooie toekomst bij een hoogwaardig bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

soliciteer

Ben je enthousiast geworden? Mooi, dan willen we je graag spreken. Solliciteer dan direct door te mailen naar kelly@kwinteninterieur.nl.

Wil je liever eerst wat meer informatie voordat je solliciteert? Geen probleem, wij beantwoorden graag al je vragen. Hiervoor mag je altijd bellen of een berichtje via Whatsapp versturen naar Kelly Theuws op 06-19325267. Mail je liever je vraag dan kan dat uiteraard ook gewoon.

soliciteer
WhatsApp
💬 Vragen?
Scan de code
Stel je vraag aan Kelly
Hallo 👋

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Heb je misschien nog vragen? Stuur dan gewoon een WhatsApp berichtje.

Groetjes Kelly