Wil jij het vak van interieurbouwer in de praktijk leren van professionals, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een jonge gemotiveerde interieurbouwer met talent. Durf jij de uitdaging aan?

Met een enthousiast team van ongeveer 20 medewerkers werken wij dagelijks aan bijzondere interieurprojecten. Alle maatwerkkeukens en meubels worden door onze ontwerpers ontworpen en in onze werkplaats in Bergeijk geproduceerd. Zo is elk interieur uniek én van de hoogste kwaliteit.

De laatste jaren zijn wij zo hard gegroeid dat onze huidige locatie te klein is geworden. Om ook de komende jaren door te kunnen blijven groeien zijn wij momenteel druk bezig met het ontwerpen van een nieuw pand. Dit pand zullen wij gaan bouwen op de Waterlaat in Bergeijk. Als alles volgens plan verloopt kunnen wij in 2024 gaan verhuizen naar onze nieuwe locatie. Zo zijn wij klaar voor de toekomst!

Omdat wij streven naar de hoogste kwaliteit van onze projecten besteden wij veel tijd aan het opleiden van talent. Een groot gedeelte van ons team is bij ons begonnen als stagiaire of als leerling en hebben zo het vak geleerd.

Gezien de huidige samenstelling van ons team hebben wij plaats voor een leerling interieurbouwer. Als leerling word je zowel in de binnendienst als in de buitendienst ingezet. Zo leer je alle kneepjes van het vak en ontdek je waar jouw interesses liggen. Je wordt onderdeel van een hecht team dat erg goed op elkaar is ingespeeld en open staat om jong talent te begeleiden.

– Je volgt een MBO – opleiding of hebt deze recent afgerond;
– Passie voor vakwerk van hoge kwaliteit;
– Een scherp oog voor details;
– Technisch inzicht en je denkt in oplossingen;
– Je werkt graag samen met collega’s;
– Minimaal 3 dagen beschikbaar, een BBL traject behoort tot de mogelijkheden;

Wij bieden jou een uitdagend leertraject met veel begeleiding en mogelijkheden om je talent optimaal te ontplooien. Afhankelijk van je niveau en ervaring zullen je primaire en secundaire voorwaarden marktconform zijn.

soliciteer

Ben je enthousiast geworden? Mooi, dan willen we je graag spreken. Solliciteer dan direct door te mailen naar kelly@kwinteninterieur.nl.

Wil je liever eerst wat meer informatie voordat je solliciteert? Geen probleem, wij beantwoorden graag al je vragen. Hiervoor mag je altijd bellen of een berichtje via Whatsapp versturen naar Kelly Theuws op 06-19325267. Mail je liever je vraag dan kan dat uiteraard ook gewoon.

soliciteer
WhatsApp
💬 Vragen?
Scan de code
Stel je vraag aan Kelly
Hallo 👋

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Heb je misschien nog vragen? Stuur dan gewoon een WhatsApp berichtje.

Groetjes Kelly