Vacature leerling interieurbouwer
(binnen- buitendienst)

Wil jij het vak van interieurbouwer in de praktijk leren van professionals, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een jonge gemotiveerde interieurbouwer met talent. Durf jij de uitdaging aan?

Kwinten Interieurprojecten

Met een enthousiast team van ongeveer 20 personen werken wij dagelijks aan bijzondere interieurprojecten. Alle keukens, badkamers, slaapkamers en andere meubels worden door onze interieuradviseurs ontworpen en geproduceerd in onze werkplaats in Bergeijk. Zo is elk interieur uniek én van de hoogste kwaliteit!

Zodra de productie in onze werkplaats klaar is gaat onze buitendienst naar de klant om het project te monteren en alles netjes af te werken. Ons werkgebied ligt voornamelijk in Zuid- en Midden Nederland, maar het komt regelmatig voor dat klanten uit andere provincies of België kiezen voor onze ontwerpen.

Functie – omschrijving

Omdat wij streven naar de hoogste kwaliteit van onze projecten besteden wij veel tijd aan het opleiden van talent. Een groot gedeelte van ons team is bij ons begonnen als stagiaire of als leerling en hebben zo het vak geleerd.

Gezien de huidige samenstelling van ons team hebben wij plaats voor een leerling interieurbouwer. Als leerling word je zowel in de binnendienst als in de buitendienst ingezet. Zo leer je alle kneepjes van het vak en ontdek je waar jouw interesses liggen.

Je wordt onderdeel van een hecht team dat erg goed op elkaar is ingespeeld en open staat om jong talent te begeleiden.

Functie-eisen

  • Je volgt een MBO – opleiding of hebt deze recent afgerond
  • Minimaal 4 dagen beschikbaar, een BBL traject behoort tot de mogelijkheden
  • Je bent flexibel omdat het wel eens voorkomt dat een project wat uitloopt
  • Je hebt hart voor de zaak

Wat hebben wij jou te bieden

Wij bieden jou een uitdagend leertraject met veel begeleiding en mogelijkheden om je talent optimaal te ontplooien. Afhankelijk van je niveau en ervaring zullen je primaire en secundaire voorwaarden marktconform zijn.

Solliciteer direct

Zie jij jouw nieuwe baan in ons gezellige en hechte team wel zitten en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Je kunt contact opnemen met Christine Kwinten via 0497-574562 of christine@kwinteninterieur.nl