VACATURE LEERLING INTERIEURBOUWER

VACATURE LEERLING INTERIEURBOUWER (BINNEN – BUITENDIENST)

Wil jij het vak van interieurbouwer in de praktijk leren van professionals, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een jonge gemotiveerde interieurbouwer met talent. Durf jij de uitdaging aan?

Met een enthousiast team van ongeveer 20 personen werken wij dagelijks aan bijzondere interieurprojecten. Alle keukens, badkamers, slaapkamers en andere meubels worden door onze interieuradviseurs ontworpen en geproduceerd in onze werkplaats in Bergeijk. Zo is elk interieur uniek én van de hoogste kwaliteit!

Zodra de productie in onze werkplaats klaar is gaat onze buitendienst naar de klant om het project te monteren en alles netjes af te werken. Ons werkgebied ligt voornamelijk in Zuid- en Midden Nederland, maar het komt regelmatig voor dat klanten uit andere provincies of België kiezen voor onze ontwerpen.

Hoe ziet de functie eruit?

Omdat wij streven naar de hoogste kwaliteit van onze projecten besteden wij veel tijd aan het opleiden van talent. Een groot gedeelte van ons team is bij ons begonnen als stagiaire of als leerling en hebben zo het vak geleerd.

Gezien de huidige samenstelling van ons team hebben wij plaats voor een leerling interieurbouwer. Als leerling word je zowel in de binnendienst als in de buitendienst ingezet. Zo leer je alle kneepjes van het vak en ontdek je waar jouw interesses liggen.

Je wordt onderdeel van een hecht team dat erg goed op elkaar is ingespeeld en open staat om jong talent te begeleiden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een MBO – opleiding of hebt deze recent afgerond.
  • Minimaal 4 dagen beschikbaar, een BBL traject behoort tot de mogelijkheden.
  • Je bent flexibel omdat het wel eens voorkomt dat een project wat uitloopt.
  • Je hebt hart voor de zaak en streeft naar kwaliteit.

Wat hebben wij jou te bieden

Wij bieden jou een uitdagend leertraject met veel begeleiding en mogelijkheden om je talent optimaal te ontplooien. Afhankelijk van je niveau en ervaring zullen je primaire en secundaire voorwaarden marktconform zijn.

Heb je vragen of wil je graag direct solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Je kunt contact opnemen met Christine Kwinten via 0497-574562 of stuur een mail naar christine@kwinteninterieur.nl

Werken bij Hans Kwinten Interieurprojecten

Ambacht en innovatie
We omarmen innovatie en zijn steeds bezig met nieuwe technologieën. Tegelijk zijn we trots op onze ambachtelijke skills, die het puntje op de i vormen. Ieder meubelstuk dat de werkplaats verlaat wordt uiteindelijk met de hand vervaardigd. Om een project tot in detail uit te kunnen voeren, werken we samen met betrouwbare partners. Dat  zorgt meteen voor kennisdeling; we leren van elkaars expertise en blijven op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Ons team
Het succes van een organisatie valt of staat met de medewerkers. Hans Kwinten Interieurprojecten bestaat uit een team met hart voor de zaak, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Bijna zonder uitzondering zijn onze mensen al jarenlang verbonden met het bedrijf. Dat er naast hard werken ook ruimte bestaat voor gezelligheid en we een fijne band hebben met elkaar, is kenmerkend voor onze bedrijfscultuur.

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Meer projecten bekijken?

Benieuwd naar wat welke projecten wij onlangs nog meer hebben gerealiseerd?
Klik dan direct op de button en bekijk meer maatwerk interieurprojecten.