Wij zoeken een vakkundige keuken- meubelmonteur die ons team komt versterken! Heb jij oog voor details, werk je graag met hoogwaardige materialen én vind je het gaaf om te werken aan luxe maatwerkkeukens en interieurs?

En ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid voor het maken van een topproduct? Lees dan verder in onze vacature.

Met een enthousiast team van ongeveer 20 medewerkers werken wij dagelijks aan bijzondere interieurprojecten. Alle maatwerkkeukens en meubels worden door onze ontwerpers ontworpen en in onze werkplaats in Bergeijk geproduceerd. Zo is elk interieur uniek én van de hoogste kwaliteit.

Bij ieder project streven wij naar perfectie waarbij ieder detail moet kloppen. Daarom zoeken wij iemand met passie voor het vak. Want alleen door een gepassioneerd team kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en zelfs naar een hoger niveau tillen.

Als keuken- meubelmonteur ga je dagelijks met één of twee collega’s op pad om samen onze exclusieve keukens en interieurs te monteren bij de klant. Onze klanten zitten zowel in Noord – Brabant, als in de rest van Nederland en heel soms zelfs in het buitenland. Zo blijft je baan lekker afwisselend, want iedere locatie en project is uniek. Bovendien is het een belangrijke uitdagende baan, want je bent verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat van het project. Wij zorgen voor de beste materialen, zodat jij je beste werk kunt leveren.

– Ervaring als keukenmonteur, interieurbouwer of timmerman;
– Passie voor vakwerk van hoge kwaliteit;
– Een scherp oog voor details;
– Technisch inzicht en je denkt in oplossingen;
– Je werkt graag samen met collega’s;
– In het bezit van een rijbewijs – B;

Heb je misschien wat minder ervaring, maar ben je wél gemotiveerd en leergierig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Want ervaring kun je opdoen, maar de passie voor het vak zit in je. Bij Kwinten Interieurprojecten krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en wij denken graag met je mee.

– Uitdagende afwisselende baan met veel zelfstandigheid;
– Een goed salaris met 8% vakantiegeld;
– Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Gunstige pensioenregeling, dus geen zorgen over later;
– 24 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
– Professionele bedrijfskleding en PBM’s, zodat je comfortabel en veilig kunt werken;
– Fijne werkomgeving en een prettige werksfeer;

Kort samengevat, wij bieden je een mooie toekomst bij een hoogwaardig bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

soliciteer

Ben je enthousiast geworden? Mooi, dan willen we je graag spreken. Solliciteer dan direct door je cv en motivatiebrief te mailen naar jochem@kwinteninterieur.nl.

Wil je liever eerst wat meer informatie voordat je solliciteert? Geen probleem, wij beantwoorden graag al je vragen. Hiervoor mag je altijd bellen naar Jochem Kwinten op 06-13654607 of je kunt je vragen mailen naar het bovenstaand e-mailadres. Je mag daarbij alvast je cv toevoegen, maar dat is niet noodzakelijk. De keuze is aan jou.

soliciteer