VACATURE CALCULATOR

VACATURE CALCULATOR

Wij zijn op zoek naar een ervaren calculator die onze werkvoorbereiding komt versterken.

Met een enthousiast team van ongeveer 20 personen werken wij dagelijks aan bijzondere interieurprojecten. Alle keukens, badkamers, slaapkamers en andere meubels worden door onze interieuradviseurs ontworpen en geproduceerd in onze werkplaats in Bergeijk. Na de productie monteert onze buitendienst de interieurs op locatie. Zo is elk interieur uniek én van de hoogste kwaliteit!

Functie-omschrijving

Voor onze werkvoorbereiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste calculator. Omdat wij voor ieder project een uniek ontwerp maken en veel speciale producten gebruiken is het belangrijk dat onze nieuwe calculator ervaring heeft in de interieurbouw. Het zijnde als calculator, monteur of als werkvoorbereider.

Onze werkvoorbereiding bestaat momenteel uit een team van vier personen die jou onze werkwijze leren, zodat je na verloop van tijd volledig zelfstandig projecten kunt uitwerken.

Je wordt onderdeel van een hecht team dat erg goed op elkaar is ingespeeld en echt een hart voor de zaak heeft, wat uiteraard ook van jou wordt verwacht.

Functie-eisen

  • Enkele jaren relevante werkervaring.
  • Basiskennis van Excel en Word.
  • Je bent nauwkeurig en precies.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in spreek- en schrijfvaardigheid
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat hebben wij jou te bieden

Wij bieden jou een interessante baan met veel zelfstandigheid en een marktconform salaris, interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, 24 vakantiedagen en 12 ADV – dagen.

Samengevat, wij bieden je een mooie toekomst bij een kwaliteif hoogwaardig bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is jouw interesse gewekt en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Je kunt contact opnemen met Christine Kwinten via 0497-574562 of christine@kwinteninterieur.nl