VACATURE BUITENDIENST MEDEWERKER

VACATURE BUITENDIENSTMEDEWERKER

Krijg jij een kick van het maken van bijzondere interieurprojecten en hou je van afwisselend werk? Dan zoeken wij jou ! Wij zijn namelijk op zoek naar een gemotiveerde meubelmaker–interieurbouwer die ons team in de buitendienst komt versterken.

Met een enthousiast team van ongeveer 20 personen werken wij dagelijks aan bijzondere interieurprojecten. Alle keukens, badkamers, slaapkamers en andere meubels worden door onze interieuradviseurs ontworpen en geproduceerd in onze werkplaats in Bergeijk. Zo is elk interieur uniek én van de hoogste kwaliteit!

Zodra de productie in onze werkplaats klaar is gaat onze buitendienst naar de klant om het project te monteren en alles netjes af te werken. Ons werkgebied ligt voornamelijk in Zuid- en Midden-Nederland, maar het komt regelmatig voor dat klanten uit andere provincies of België kiezen voor onze ontwerpen.

Hoe ziet de functie eruit?

Voor onze buitendienst zijn wij op zoek naar een enthousiaste meubelmaker- interieurbouwer die ons team komt versterken. Als buitendienst-medewerker ga je iedere dag met één of twee collega’s op pad om samen het project te monteren bij de klant. Doordat alle projecten uniek zijn is geen dag hetzelfde.

I.v.m. de huidige samenstelling van ons team zijn wij op zoek naar een meubelmaker – interieurbouwer met de nodige werkervaring die zelfstandig kan werken én de leiding durft te nemen om de projecten uitstekend op te leveren.

Je wordt onderdeel van een hecht team dat erg goed op elkaar is ingespeeld en echt een hart voor de zaak heeft, wat uiteraard ook van jou verwacht wordt.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent probleemoplossend, creatief en collegiaal.
  • Je hebt hart voor de zaak en streeft naar topkwaliteit.
  • Je bent flexibel omdat het wel eens voorkomt dat een project wat uitloopt.
  • Je bent fulltime beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs.

Wat hebben wij jou te bieden

  • Afwisselende baan met veel zelfstandigheid
  • Mogelijkheden voor een vast dienstverband
  • Een marktconform salaris
  • 24 vakantiedagen en 12 ADV-dagen
  • Gunstige pensioenregeling en goede verzekeringen voor onze medewerkers

Samengevat, wij bieden je een mooie toekomst bij een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Heb je vragen of wil je graag direct solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Je kunt contact opnemen met Christine Kwinten via 0497-574562 of stuur een mail naar christine@kwinteninterieur.nl

Werken bij Hans Kwinten Interieurprojecten

Ambacht en innovatie
We omarmen innovatie en zijn steeds bezig met nieuwe technologieën. Tegelijk zijn we trots op onze ambachtelijke skills, die het puntje op de i vormen. Ieder meubelstuk dat de werkplaats verlaat wordt uiteindelijk met de hand vervaardigd. Om een project tot in detail uit te kunnen voeren, werken we samen met betrouwbare partners. Dat  zorgt meteen voor kennisdeling; we leren van elkaars expertise en blijven op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Ons team
Het succes van een organisatie valt of staat met de medewerkers. Hans Kwinten Interieurprojecten bestaat uit een team met hart voor de zaak, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Bijna zonder uitzondering zijn onze mensen al jarenlang verbonden met het bedrijf. Dat er naast hard werken ook ruimte bestaat voor gezelligheid en we een fijne band hebben met elkaar, is kenmerkend voor onze bedrijfscultuur.

Benieuwd naar wat wij allemaal maken?

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Meer projecten bekijken?

Benieuwd naar wat welke projecten wij onlangs nog meer hebben gerealiseerd?
Klik dan direct op de button en bekijk meer maatwerk interieurprojecten.