Interieurbouwer- keukenmonteur

Krijg jij een kick van het maken van bijzondere interieurprojecten en hou je van afwisselend werk? Dan zoeken wij jou! Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde interieurbouwer- keukenmonteur die ons team komt versterken.

Interieurbouwer- keukenmonteur

Krijg jij een kick van het maken van bijzondere interieurprojecten en hou je van afwisselend werk? Dan zoeken wij jou! Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde interieurbouwer- keukenmonteur die ons team komt versterken.

Durf jij de uitdaging aan?

Al meer dan 30 jaar maken wij de meest bijzondere interieurprojecten voor onze klanten. Alle keukens, badkamers, slaapkamers en andere meubels worden door onze interieuradviseurs ontworpen en produceren wij zelf in onze werkplaats in Bergeijk. Zo weten wij zeker dat alles van de hoogste kwaliteit is én dat ieder project uniek is.

Zodra de productie in onze werkplaats klaar is gaat onze buitendienst naar de klant om het project te monteren en alles netjes af te werken. Wij werken voornamelijk in Zuid- en Midden-Nederland, maar het komt ook regelmatig voor dat klanten uit andere provincies of België kiezen voor onze ontwerpen.

Als buitendienst medewerker ga je iedere dag samen met één of twee collega’s op pad om de projecten te monteren bij de klant op locatie. Onze interieuradviseurs en werkvoorbereiders hebben de projecten zo goed mogelijk voorbereid, maar het kan voorkomen dat je ter plekke creatief moet zijn om het project naar wens te maken.

In verband met de huidige samenstelling van ons team gaat de voorkeur uit naar iemand die al een paar jaar ervaring heeft en initiatief durft te nemen. Durf jij die uitdaging aan?

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt ervaring als keukenmonteur, interieurbouwer of timmerman
 • Je hebt technisch inzicht en denkt in oplossingen
 • Je streeft naar topkwaliteit.
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Uitdagende afwisselende baan met veel zelfstandigheid
 • Fijne werkomgeving en een prettige werksfeer
 • Marktconform salaris met vakantiegeld
 • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Gunstige pensioenregeling
 • 24 vakantiedagen en 12 ADV dagen

Samengevat, wij bieden je een mooie toekomst bij een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Solliciteer direct

Zie jij deze baan in een gezellig en hecht team wel zitten en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Je kunt contact opnemen met Christine Kwinten via 0497-574562 of christine@kwinteninterieur.nl

Een greep uit onze projecten

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Meer projecten bekijken?

Benieuwd naar welke projecten wij onlangs nog meer hebben gerealiseerd?
Klik dan direct op de button en bekijk meer maatwerk interieurprojecten.