Meubelmaker – interieurbouwer binnendienst

Ben jij als interieurbouwer, keukenmonteur of timmerman op zoek naar een nieuwe uitdaging en durf je het aan om te werken aan hoogwaardige interieur projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meubelmaker- interieurbouwer binnendienst

Ben jij als interieurbouwer, keukenmonteur of timmerman op zoek naar een nieuwe uitdaging en durf je het aan om te werken aan hoogwaardige interieur projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie – omschrijving

Met een hecht team van ongeveer 20 personen werken wij dagelijks aan bijzondere interieurprojecten. Alle keukens, badkamers, slaapkamers en andere meubels worden door onze interieuradviseurs ontworpen en geproduceerd in onze werkplaats in Bergeijk. Zo is elk interieur uniek én van de hoogste kwaliteit!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meubelmaker- interieurbouwer. Als binnendienstmedewerker maak je de meest uiteenlopende interieurs bij ons in de werkplaats. Doordat alle projecten uniek zijn is geen dag hetzelfde.

I.v.m. de huidige samenstelling van ons team zijn wij op zoek naar een meubelmaker – interieurbouwer die zelfstandig kan werken en goed past bij ons team. Je wordt namelijk onderdeel van een hecht team dat erg goed op elkaar is ingespeeld en echt een hart voor de zaak heeft, wat uiteraard ook van jou verwacht wordt.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt ervaring als interieurbouwer, meubelmaker of keukenmonteur
 • Je hebt technisch inzicht en denkt in oplossingen
 • Je streeft naar topkwaliteit.
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Uitdagende afwisselende baan met veel zelfstandigheid
 • Fijne werkomgeving en een prettige werksfeer
 • Marktconform salaris met vakantiegeld
 • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Gunstige pensioenregeling
 • 24 vakantiedagen en 12 ADV dagen

Samengevat, wij bieden je een mooie toekomst bij een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Solliciteer direct

Zie jij deze baan in een gezellig en hecht team wel zitten en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Je kunt contact opnemen met Christine Kwinten via 0497-574562 of christine@kwinteninterieur.nl

Een greep uit onze projecten

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Meer projecten bekijken?

Benieuwd naar welke projecten wij onlangs nog meer hebben gerealiseerd?
Klik dan direct op de button en bekijk meer maatwerk interieurprojecten.