contact

Hoogwaardige inbouwapparatuur

Wij werken met de beste materialen en hoogwaardige inbouwapparatuur. Wanneer wij het hebben over hoogwaardige apparatuur kunt u bijvoorbeeld denken aan het koken met stoom, waardoor de gerechten mooier blijven van kleur, smaak en structuur. Ook een nieuwe trend in de keuken is het sous-vide koken, een zachte gaartechniek waarbij de schoongemaakte en voorbereide ingrediënten in een gesloten vacumeerzakje bereid worden.

Tijdens het bedenken van de juiste indeling van de keuken houden wij vooral rekening met het uitzicht; de keuken het liefste gericht naar buiten toe. Is er een mogelijkheid oor een kookeiland? Dan is een kookplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging ideaal. U heeft daarmee vrij zicht tijdens het koken en u kookt alsof u in de frisse lucht staat.

Door onze aansluiting bij MHK en dealerships met nagenoeg alle grote A – merken, zoals onder andere Miele, Siemens, Bora en Quooker, kunnen wij de hoogste kwaliteit apparatuur leveren en naadloos inbouwen in uw keuken.

contact

Een greep uit onze projecten

Elk meubelstuk dat de werkplaats verlaat is met de hand vervaardigd. Er wordt gewerkt met computergestuurde machines en hoogwaardige technologieën. Innovatie is belangrijk en door samen te werken met betrouwbare partners, elk met hun eigen expertise, blijven we op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Meer projecten bekijken?

Benieuwd naar wat welke projecten wij onlangs nog meer hebben gerealiseerd?
Klik dan direct op de button en bekijk meer maatwerk interieurprojecten.